JOUSTAVAMPI TAPA MAKSAA

Jopa 12kk korotonta maksuaikaa

Meillä voit aina maksaa kurssisi kerralla tai osissa. Joustavalla rahoitusjärjestelmällämme saat maksuaikaa vaikka neljä vuotta!  Resurs bankin rahoitusta käyttäessäsi et maksa ostoksen yhteydessä mitään. Lasku toimitetaan kotiisi seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan  maksuvaihtoehdon. Luoton myöntää Resurs Bank AB Suomen sivuliike. 

keltrahoitus

Avaa rahoitushakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).


VALITSE SINULLE SOPIVIN MAKSUTAPA

Ohessa esimerkkejä ostosummista ja kuukausieristä sekä lisätietoja maksuajoista ja kuluista. Maksuohjelma valitaan ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin saat ensimmäisen laskun.

maksuvaihtoehdot

Mahdolliset käsittelymaksut sekä tilimaksu lisätään valitsemanne maksuvaihtoehdon mukaisesti jokaiseen valittuun maksusuunnitelmaan. Alle 100 euron kuukausiostoksille voidaan valita ainoastaan 30–60 päivän tai 48 kuukauden maksuvaihtoehto. Katso lisätietoja vakiomuotoisista eurooppalaisista kuluttajaluottotiedoista.

12kkesim

*Esimerkkilaskelma on tehty 15.7.2016. Laskelma edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu esimerkin maksuajan aikana. Luoton muusta käytöstä voi myös seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko on laskettu Oikeusministeriön asetuksen (824/2010) mukaisesti. **Pyöristys tehty ylöspäin yhden desimaalin tarkkuudella. Kuukausi maksuvaihtoehdon valinnan jälkeen osamaksuerään lisätään mahdollinen tilimaksu.

rahoitusympyra


resurs bank